ReproConsult helpt bedrijven efficiënter en productiever te werken door hun documentstromen te optimaliseren met op maat gemaakte oplossingen.

FLEXIBEL

ReproConsult is groot genoeg om constante kwaliteit te leveren en klein genoeg om flexibel in te spelen op de wensen van hun klanten. Ons verkoopteam kan u maatwerkoplossingen aanbieden die precies voldoen aan uw behoeftes op het gebied van document management, of dit nu een simpele maar effectieve printer is of een uitgebreid machinepark van multifunctionele machines in combinatie met geavanceerde software oplossingen om de documentstromen binnen uw organisatie te beheren. Naast deze maatwerkoplossingen werken wij ook met flexibele servicecontracten. Met onze DCA-tool (data collector agent) kunnen wij gemakkelijk uw printgedrag meten en een servicecontract opstellen dat past bij het aantal en soort afdrukken dat uw organisatie maakt. Verandert uw printgedrag dan kan uw overeenkomst jaarlijks in overleg worden aangepast naar het werkelijke gebruik. Zo betaalt u nooit teveel voor uw service.

BETROKKEN

ReproConsult hecht veel waarde aan lange-termijn-relaties en probeert deze te allen tijde te waarborgen. Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen direct na plaatsing tevreden bent met uw machines, maar over een jaar nog steeds zonder problemen uw afdrukken kan maken. Daarom is het ons doel u zo veel mogelijk te ontzorgen, niet alleen tijdens het verkooptraject, maar juist ook daarna. U heeft één vast aanspreekpunt waar u terecht kan met vragen.
Onze twee vestigingen zorgen ervoor dat er altijd korte lijnen zijn met  de serviceafdeling. Via ons Customerweb, kunnen  onze klanten inloggen om storingen en bestellingen door te geven. Wij bellen u uiterlijk een uur na een melding terug om de storing telefonisch op te lossen. Is dit niet mogelijk dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijke een technicus bij u ter plaatse is.

IN ONTWIKKELING

ReproConsult bestaat uit een gezonde mix van ervaring en jong enthousiasme en is een bedrijf met een duidelijke visie op de markt. Wat begon als een behoefte aan meer vrijheid van twee verkopers is nu uitgegroeid tot een gezond en groeiend bedrijf dat niet bang is nieuwe ontwikkelingen en producten op te nemen in het assortiment. Wij zijn ook veel meer dan enkel leverancier van kantoormachines. Door de toenemende mate van digitalisatie denken wij graag mee met bedrijven over de juiste softwareoplossingen om hun werkprocessen te digitaliseren.
Daarnaast kan ReproConsult u nu ook adviseren op het gebied van audiovisuele oplossingen. Wij kunnen u helpen tot de juiste samenstelling van (touch screen) displays, projectoren en accessoires te komen. Deze geïntegreerde producten leveren maximale productiviteit tegen minimale kosten voor alle zakelijke toepassingen.

Onze missie

De markt van kantoormachines is constant aan verandering onderhevig. Niet alleen door de digitalisering, maar ook door het groeiende milieubewustzijn van veel bedrijven is het niet meer slechts een kopieermachine die geleverd wordt. ReproConsult pakt deze veranderingen aan om zichzelf ook te blijven ontwikkelen en te groeien in deze markt. Op die manier kunnen wij de beste service verlenen aan onze klanten.

Sponsoring

ReproConsult zet zich al jaren in voor het belang van sport. In 2015 was dat voor het WK Beachvolleybal. In 2017 mogen we ons Official Supplier van Feyenoord noemen. Daar zijn we erg trots op. We onderstrepen graag het belang van voldoende evenwicht tussen inspanning en ontspanning!

ReproConsult is Official Supplier van Feyenoord

In samenwerking met Kyocera Document Solutions BV mag ReproConsult zich in 2017 Official Supplier van Feyenoord noemen. Onderdeel van deze samenwerking is dat Feyenoord voor een periode van minimaal 5 jaar ruim 50 multifunctionele printers heeft afgenomen. Als lokale servicepartner zal ReproConsult gedurende deze periode de service en het onderhoud van de afdrukapparatuur waarborgen.

Edwin Suk (Chief Information Officer Feyenoord): ‘Wij zijn erg blij met de dienstverlening en producten van ReproConsult en Kyocera. Niet alleen vanwege het feit dat zij een goede (gespreks)partner blijken te zijn en een kwalitatief goede en concurrerende aanbieding hebben gedaan, maar vooral omdat zij deze belofte ook dagelijks nakomen. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar is in de praktijk zeker niet altijd het geval.’

Nadat Feyenoord in 2016-2017 kampioen werd, hopen wij dat er nog vele mooie seizoenen mogen volgen. Al met al kijken we de komende jaren uit naar een voortreffelijke samenwerking.

WK Beachvolleybal 2015

ReproConsult vindt ontspanning net zo belangrijk als inspanning en sponsort daarom regelmatig diverse sportevenementen. Zo hebben wij in 2015 samen met Kyocera Document Solutions het WK Beachvolleybal toernooi in Rotterdam gesponsord.

Met prachtig weer konden de toeschouwers op een adembenemende locatie bij het SS Rotterdam genieten van een aantal spannende wedstrijden.  Uiteraard is ook de naam ReproConsult veelvuldig voorbij gekomen, zoals op de reclameborden rondom het speelveld te zien is.

Feedback

Uw feedback, positief en negatief, is ontzettend belangrijk voor ons. Dit hebben wij namelijk nodig om onze dienstverlening te kunnen verbeteren, iets waar wij continu mee bezig zijn.

Ideeën, klachten, feedback, en alle overige op- en aanmerkingen kunt u daarom hier heel eenvoudig aan ons doorgeven en wij zullen u zeer dankbaar zijn.

Ons team
Rob Schoute
Directeur-eigenaar
Ton Verkleij
Salesmanager
George Bos
Accountmanager
Mick de Bruin
Accountmanager
Michel Carlier
Mede-directeur Kentie
Wim Proveniers
Supervisor service & support
Cor Kant
Field engineer
Jos Vink
Field engineer
Eric Tjon
Field engineer
Jan Groot
Field engineer Kentie
Jack van Bokhoven
Field engineer Kentie
Ron van de Beek
Field engineer Kentie
Derk van Beilen
Planner / field engineer
Natasja Noyons
Backoffice medewerker / contractbeheer
Mitchell Bax
Backoffice medewerker
Brenda Keesmaat
Backoffice medewerker
Kimberly Bax
Backoffice medewerker
Lucinda van Meer
Backoffice medewerker
Sylvana Berkhof
Backoffice medewerker Kentie
Mohamed Khudabux
Magazijnbeheerder Kentie